ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Να σταματήσει να τον…αδικεί

Ο Παναθηναϊκός έβαλε έναν ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη του και μην ξεχνάμε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια άλλοι ήταν το φαβορί τέτοια εποχή και άλλοι έκαναν το νταμπλ. Γράφει ο Βαγγέλης Νερατζιάς.

Να σταματήσει να τον…αδικεί

Έναν ακόμη τίτλο έβαλε στην τροπαιοθήκη του ο μπασκετικός Παναθηναικός και ας μη γελιόμαστε, κάθε κούπα έχει την αξία της. Μπορεί στον τελικό να βρέθηκε ο Απόλλωνας Πατρών, αλλά στον δρόμο εξουδετερώθηκαν ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ.

Πέρα από το αυτονόητο δηλαδή το τρόπαιο η λογική λέει ότι οι πράσινοι θε κερδίσουν και σε ψυχολογία, η οποία ήταν στο ναδίρ λόγω Άλμπα. Πλέον το μυαλό όλων καθάρισε και το ματς της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι μπήκε στο «κάδρο» για τα καλά, άλλωστε η σημασία του είναι τεραστία.

Τι πρέπει και τι μπορεί να αλλάξει για να μην επαναληφθουν οι κακές πρόσφατες εμφανίσεις, είναι κάτι που το γνωρίζουν μέσα στην ομάδα. Να δεχθω ότι κάνει λάθη ο Ιβάνοβιτς, δεν μπορεί όμως ο προπονητής να είναι υπεύθυνος για όλα. Δεν γίνεται να νικάς για πλάκα την Ρεάλ και να περνάει…κάποια Αλμπα από το ΟΑΚΑ.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναικός μπορεί να μην χτίστηκε για να σηκώσει τη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά δεν είναι ομάδα για να δίνει ματς επιβίωσης τη τελευταία αγωνιστική ώστε να μπει στα νοκ άουτ. Το ρόστερ, το τεχνικό επιτελείο το ειδικό βάρος της φανέλας και η καλύτερη έδρα της Ευρώπης, σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν.

Το θέμα είναι ότι οι πράσινοι δίνουν κάποια εκπληκτικά δείγματα γραφής περιστασιακά, αλλά δεν έχουν καθόλου σταθερότητα. Ο Ιβάνοβιτς ακόμη σε ένα βαθμό το ψάχνει. Αλλά αυτά τα είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, ο ανθρωπος ήρθε στον Παναθηναικό, σε μια ομάδα που εχει μάθει εδώ και 20 χρόνια μόνο να κερδίζει και αυτό δεν είναι εύκολο.

Πέρα απο τα τεχνικά ζητήματα, οι πράσινοι πρέπει πλέον να ανασυνταχθούν πνευματικά, να ξεχάσουν ότι έγινε ως τώρα στη σεζόν και να κοιτάξουν μπροστά. Ο ανανεωμένος φετινός Παναθηναικός είναι μια ομάδα που τώρα μαθαίνει τις δυνατότητες του, αλλά είναι δεδομένο ότι σε ένα βαθμό αδικεί τον ίδιο του τον εαυτό, όταν χάνει παιχνίδια όπως αυτό με τους Βερολινέζους ή το άλλο με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ας είναι λοιπόν αυτό το κύπελλο η αρχή για να δούμε στο Βελιγράδι έναν πιο συγκροτήμενο και σίγουρα πιο συγκεντρωμένο Παναθηναικό που θα… βάλει το νερό στο αυλάκι…

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβεντιάζουμε άλλο γιατί η ομάδα έχει μόνο τον Βλάντο στο «3» και γιατί άργησε να αποκτηθεί αθλητικό πεντάρι. Αυτή είναι η ομάδα και πρέπει ενωμένη να κοιτάξει μπροστά. Μη ξεχναμε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια άλλοι ήταν το φαβορί τέτοια εποχή και άλλοι έκαναν το νταμπλ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...