ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοιτάει… τον επόμενο

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και να πέτυχε τον πρώτο στόχο αλλά πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου.

Κοιτάει... τον επόμενο

Οι πράσινοι μεγάλωσαν κι άλλο την τροπαιοθήκη τους κατακτώντας το 16ο Κύπελλο της ιστορίας τους και τον 57ο τίτλο γενικότερα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορεί να πανηγύρισαν χθες αλλά από σήμερα στρέφουν την προσοχή τους στους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς. Που πλέον οι υπόλοιποι στόχοι της χρονιάς είναι ξεκάθαροι, δηλαδή το Πρωτάθλημα της Ελλάδος και η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Παναθηναϊκός μετά την απρόσμενη ήττα απέναντι στην Άλμπα πλέον θέλει οπωσδήποτε την εκτός έδρας νίκη στο Βελιγράδι για να είναι σίγουρος ότι θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Άπαντες στα αποδυτήρια εχθές τόνιζαν ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς αλλά μόνο για συγκέντρωση και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων.

Την Πέμπτη λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι και όλοι βέβαια θα έχουν την απαίτηση οι πράσινοι να γυρίσουν στην Ελλάδα με το ροζ φύλλο αγώνα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.