ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιο πολύ ώρα στο γυμναστήριο

Ο Διαμαντής Χουχούμης έχει εξαιρετικά προσόντα αλλά τα πολλά μυϊκά προβλήματα που βγάζει δεν τον αφήνουν να βρει ρυθμό.

Πιο πολύ ώρα στο γυμναστήριο

Ο Διαμαντής Χουχούμης αν αφοσιωθεί με ζήλο στην τακτική και βελτιώσει τις αμυντικές του αντιδράσεις μπορεί ν’ αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό. Τέλεια λακτίσματα μπάλας (πάλι ο Αναστασίου του άφησε τις στημένες φάσεις στο ξεκίνημα του ματς με τον Αστέρα), ικανοποιητικός διασκελισμός, όμως προβληματίζει η αντοχή του μυϊκού του συστήματος.

Μαζί με τον Κώστα Αποστολόπουλο (πρώτο σκόρερ επί σειρά ετών της Golden Team, αποδεσμεύτηκε το περασμένο φθινόπωρο λόγω της έφεσής του στους τραυματισμούς) ήταν πέρσι απ’ τους πιο τακτικούς επισκέπτες των γιατρών, είχε γραφτεί πως πρέπει να περάσει περισσότερες ώρες στο γυμναστήριο για να δυναμώσει, το κορμί του συχνά τον “αφήνει” όταν “τσιτώσει”.

Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό είχε πρόβλημα στο γόνατο και ζήτησε αλλαγή στο μισάωρο, ενώ το Σάββατο έβγαλε ξανά τραυματισμό, πάνω που είχε ξεκινήσει φορτσάτος, βγάζοντας αρκετή ενέργεια και επιθετικότητα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.004 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.