ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επεσε στην περίπτωση ο Μαρινάκης…

Φραστικό επεισόδιο με οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα είχε, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όντας εκνευρισμένος από την ήττα. Δεν ήξερε, όμως, που έπεσε..

Επεσε στην περίπτωση ο Μαρινάκης…

Οπως αναφέρει το passports.gr, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Αρετόπουλου και κατά την αποχώρηση των επισήμων, ένας φίλος του ΠΑΣ, περνώντας έξω από το μπουθ που φιλοξενούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη,  φέρεται να είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τρία, ήθελα τέσσερα-πέντε σήμερα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με χυδαίες εκφράσεις, βρίζοντας τον φίλαθλο, με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη. Τότε ανέλαβαν δράση οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του κ. Μαρινάκη καθώς και ομάδα της Ο.Π.Κ.Ε. που βρίσκονταν έξω από το μπουθ των επισήμων του Ολυμπιακού, απωθώντας βίαια το φίλαθλο.

Τότε, ο φίλαθλος έδειξε την ταυτότητά του, φωνάζοντας εκνευρισμένος και αποκαλύφθηκε ότι είναι εισαγγελέας, με αποτέλεσμα άπαντες να επανέλθουν στην τάξη. Στη συνέχεια το περιστατικό έληξε, αλλά δεν ξέρει κανείς αν θα δοθεί συνέχεια από τον εισαγγελέα. Ιδωμεν…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...