ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Iκανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μέσα από το blog που διατηρεί στη σελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και στη συνέχεια της σεζόν και το ματς στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Μανωλόπουλος: «Iκανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην χαρά που έδωσε για μία ακόμα φορά η ομάδα στον κόσμο.

Παράλληλα εστίασε στον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα όπου ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη ούτως ώστε να μην τον απασχολεί το αποτέλεσμα του αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με την Μακάμπι στην γερμανική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας έναν από τους φετινούς μας στόχους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί και να κυνηγά όλους τους τίτλους. Είναι τέτοια η ιστορία του συλλόγου που υπηρετούμε που σε οδηγεί σε αυτό το μονοπάτι. Είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και βγάλαμε στο παρκέ από το πρώτο λεπτό αυτά που είχαμε δουλέψει στην προετοιμασία του αγώνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρώ πως επιβάλλαμε, απέναντι σ’ ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα και φτάσαμε δίκαια στην επικράτηση. Έτσι, γράφτηκε ο επίλογος σε μια δύσκολη διαδρομή καθώς δεν πρέπει να λησμονάμε πως για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου έπρεπε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ολυμπιακού στις αρχές του Οκτώβρη σ’ ένα άδειο ΟΑΚΑ και με πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών. Εν συνεχεία, βρήκαμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό ΠΑΟΚ σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα αλλά φύγαμε νικητές.

Είναι σημαντικό λοιπόν πως ο σύλλογος του Παναθηναϊκού συνέχισε να κατακτά τίτλους με απόλυτη συνέπεια από το 1996 έως και σήμερα. Νομίζω πως αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη μεγάλο «τελικό» στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Καλούμαστε να φύγουμε νικητές από μια σκληρή έδρα για εμάς απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να ορίσουμε μόνοι μας την τύχη μας και μόνο έτσι σκεφτόμαστε γνωρίζοντας πως με νίκη θα είμαστε στα πλέι οφ δίχως να μας απασχολεί τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Άλμπα με τη Μακάμπι.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...