ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

‘Ηττα και 6η θέση

Την ήττα με 2-1 από την Ακαδημία Puskas γνώρισε η Κ17 του τριφυλλιού και κατέλαβε την 6η θέση στο τουρνουά.

'Ηττα και 6η θέση

Η Κ17 του τριφυλλιού γνώρισε την 3η ήττα σε ισάριθμα ματς, αυτή τη φορά από την Ακαδημία Puskas και κατέλαβε την 6η και τελευταία θέση στο τουρνουά.

Οι πράσινοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να ισοφαρίσουν με τον Πίσπα το τέρμα που πέτυχε ο Ζίγκμοντ, όμως στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο, παρά την πίεση που ασκούσαν και το τελικό 2-1 για τους Ούγγρους ήρθε με γκολ του Μαγιάρι.

Οι συνθέσεις:

Ακαδημία Πούσκας: Τάκας, Κις (Ρέτι), Κέσζι, Ράντο (Τοθ Β.), Τερπλάν, Κεμενίφι (Σάζμπο Β.), Βεγκ (Καμάρας), Ρέτι (Μαγιάρι), Τοθ Κ., Μπεβάρντι, Ζσίγκμοντ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Θεοχάρης (Ξεπαπαδάκης), Ζήκος, Οικονομόπουλος, Μπουζούκης, Σάμιος, Μίνγκος, Μανιός, Δημήτρουλας, Αγασιώτης, Πίσπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ