ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Θα παίξω για ακόμα έναν χρόνο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει σκοπό να αγωνίζεται για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Διαμαντίδης: «Θα παίξω για ακόμα έναν χρόνο»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που πρόσφατα σήκωσε ακόμα μία κούπα, δηλώνει στην εφημερίδα «Goal» πως θα μείνει στα παρκέ για ακόμα μία χρονιά, παρά το γεγονός πως στις 6 Μαϊου κλείνει τα 35 του χρόνια.

«Θα παίξω ακόμη ένα χρόνο. Καλά να είμαστε, βέβαια. Η υγεία είναι το σημαντικότερο», δήλωσε ο «3D » το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να ανανεωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.