ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίνεται του «Σίφο», αλλάζουν τα δεδομένα για Πράνιτς

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για το μέλλον του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα τα δεδομένα για την παραμονή του Ντάνιελ Πράνιτς αλλάζουν.

Κρίνεται του «Σίφο», αλλάζουν τα δεδομένα για Πράνιτς

Στο «τριφύλλι» λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, συνεχίσουν τον σχεδιασμό για το καλοκαίρι, με τις υποθέσεις του Σίλντενφελντ και του Πράνιτς να απασχολούν.

Ο Γιάννης Αναστασίου πιθανότατα θα υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ παράλληλα υπάρχει συμφωνία και με τον Μλάντεν Πέτριτς για ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην περίπτωση του «Σίφο», σήμερα είναι μία κρίσιμη μέρα καθώς οι δύο πλευρές θα συναντηθούν για να τα πουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του προς τον παίκτη, ο ίδιος ο Κροάτς έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά η απόσταση παραμένει και έτσι όλα είναι πιθανά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύσκολα θα παραμείνει ο Πράνιτς

Όπως ενημερωθήκατε και από το Panathinaikos24, τα δεδομένα για τον Ντάνιελ Πράνιτς έχουν αλλάξει και παρά το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν φαινόταν πως θα υπογράψει, τώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο. Ο Κροάτης μέσος δεν έχει ικανοποιήσει με τις τελευταίες του εμφανίσεις και υπάρχει μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του. Το συμβόλαιο του 33χρονου Πράνιτς λήγει το 2016 και δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα ανανεωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.