ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στη «μάχη» των ημιτελικών ρίχνεται ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών (7/4, 19.30, Panathinaikos24, Novasports 3).

Στη «μάχη» των ημιτελικών ρίχνεται ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα στη μάχη της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, τρεις ημέρες μετά τη μονομαχία τους για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Για τρίτη φορά στην ιστορία της Volleyleague ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντίπαλοι σε ημιτελική φάση των πλέι οφ.  Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για τη Μεγάλη Τρίτη στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία. Το δεύτερο ματς θα γίνει τη Μ.Πέμπτη και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες.

Η ψυχολογία των «πρασίνων» είναι ανεβασμένη,  μετά τη νίκη με 3-2 το Σάββατο που αύξησε τις πιθανότητες για είσοδο  στην 4αδα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα του τριφυλλιού παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη όπου και προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ανδρεόπουλου είναι έτοιμη να διεκδικήσει τις πιθανότητές της σε αυτή τη φάση: «Όταν ξεκινά μια σειρά αγώνων από το μηδέν όλα είναι πιθανά. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και να κάνουμε αυτό ακριβώς που δείχνουμε στα τελευταία ματς.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αυτό το δείχνει και η πρώτη θέση στην κανονική  περίοδο. Εξάλλου είναι και Κυπελλούχος. Ωστόσο, όλα αυτά είναι και για εμάς κίνητρα ώστε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ελπίζουμε να σπάσουμε την έδρα σε ένα από τα δυο παιχνίδι και να έχουμε τη δική μας ευκαιρία στην Κυψέλη με τον κόσμο δίπλα μας», δήλωσε ο  διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης για την αναμέτρηση

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σαμαντάς τόνισε: «Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε στην τετράδα. Η ομάδα μετά από το πρώτο γύρο είχε βάλει στόχο την τετράδα και τα καταφέραμε. Η σειρά των παιχνιδιών αυτών θα είναι δύσκολη και ελπίζουμε να πάρουμε το ένα ματς και να μεταφερθεί το υπόλοιπο της σειράς στην Κυψέλη όπου εκεί με τη βοήθεια του κόσμου θα είμαστε πιο δυνατοί».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

M. Τρίτη 7 Απριλίου, 19:30 1ος αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 3

Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου, 19:30 2ος αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 7

3ος αγώνας: Τρίτη 14 Απριλίου 2015 Γυμναστήριο Πανελληνίου, Κυψέλη, 19.30 (Novasports): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

4ος αγώνας: Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 (αν χρειαστεί) Γυμναστήριο Πανελληνίου, Κυψέλη, 19.00 (Novasports): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

5ος αγώνας: Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 (αν χρειαστεί) PAOK Sports Arena 19.00 (Novasports): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.