ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Επέστρεψε ο Γκαλίνοβιτς!

Μια ακόμη επιστροφή στον Παναθηναϊκό με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να βάζει ξανά τα πράσινα.

Επέστρεψε ο Γκαλίνοβιτς!

Ο Κροάτης άσος έχει ενταχθεί εδώ και λίγες ημέρες στο τιμ των προπονητών της Ακαδημίας και συγκεκριμένα έχει αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων κάτω των 12 ετών. Μαζί με τους Λάππα και Μπαρτζώκα είναι υπεύθυνοι για την εκγύμναση όλων των γκολκίπερ στο Κορωπί.

Μάλιστα, μαζί με τον προπονητή της ομάδας Κ13, Κώστα Ταράση, από την Δευτέρα μετέχουν στο τουρνουά που γίνεται στην Παιανία.

Ο Γκαλίνοβιτς, που εδώ και 20 μέρες είναι ξανά στο «σπίτι» του, αρνήθηκε πρόταση από τον Γιάσμινκο Βέλιτς, για  να γίνει προπονητής τερματοφυλάκων στην Επισκοπή και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ