ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για 358 γκολ…1.000.000 ευρώ το χρόνο

Τόσα χρήματα θα κοστίζουν τη νέα σεζόν στη διοίκηση Μπεργκ-Πέτριτς.

Για 358 γκολ...1.000.000 ευρώ το χρόνο

Ο Μλάντεν Πέτριτς κρίθηκε πολύτιμος για την επόμενη σεζόν αφού ποδοσφαιριστή με την ποιότητα και την εμπειρία του δύσκολα βρίσκεις στα (μόλις) 300 χιλιάρικα που θα κοστίσει! Αν του χρόνου ο βετεράνος Κροάτης παίξει στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερα αν και φέτος δεν τα πήγε άσχημα λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του και το ότι ήταν εκτός ρυθμού για μήνες.

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει του χρόνου (ενθυμούμενοι πως πρόσφατα ανανέωσε τον Μάρκους Μπεργκ) 1.000.000 ευρώ το χρόνο για 358 γκολ, τόσα τέρματα έχουν σκοράρει συνολικά στην καριέρα τους τα πράσινα “κανόνια” σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο. Ο Κροάτης κυνηγός (φορ όχι “δεκάρι”, έτσι;) ακολούθησε αντιστρόφως ανάλογη πορεία από τον συμπατριώτη του Ντάνιελ Πράνιτς που πέρσι έκανε καλή σεζόν προσμένοντας πρόσκληση από τον Νίκο Κόβατς για το Μουντιάλ.

Ο Μλάντεν δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματά του ερχόμενος από την Πρέμερ Λιγκ, ωστόσο πρόλαβε να δώσει ψήγματα ποιότητας στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ και στα πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (με γκολάρα στη Λεωφόρο), που όμως δεν ήταν αρκετά για να τον κάνουν μέλος της αποστολής των “χβράτσκι” στη Βραζιλία. Έχοντας παίξει σε κλαμπ πρωταθλητισμού (Γκρασχόπερς, Βασιλεία, Ντόρτμουντ) συνθέτει ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια εκεί όπου λείπουν οι βροντώδεις φωνές!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.