ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Εγκληματική οργάνωση. Χωρίς εισαγωγικά

Κυκλοφορεί πολύ, παντού, σε όλες τις εφημερίδες και τα site. Αυτά τα άτιμα τα εισαγωγικά δεν τα καταλαβαίνω. Ασκούνται κακουργηματικές διώξεις για σύσταση, ένταξη και διεύθυνση ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ από συγκεκριμένους ανθρώπους στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γράφει ο "Ψυχίατρος".

Εγκληματική οργάνωση. Χωρίς εισαγωγικά

Λαμβάνονται υπόψιν νόμιμες υποκλοπές μέσω της Ε.Υ.Π. και μάρτυρες καταθέτουν μήνες τώρα για την υπόθεση.  Θέλει εισαγωγικά αυτό; Υπάρχει κάτι «περίπου» σε αυτό; Δεν είναι πρώτο θέμα αυτό;

Φίλοι συμπάσχοντες, δε γράφω και δεν υποστηρίζω την ενοχή κανενός. Αυτό μένει να αποδειχθεί. Υποψιάζομαι ότι εγκληματική οργάνωση υπάρχει και ελέγχει τα πάντα στο δύσμοιρο ποδόσφαιρο μας. Απλά υποψιάζομαι. Και η υποψία μου βασίζεται στον πόρισμα Κορέα φυσικά και στη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα, γιατί με τα μάτια μου εγώ, τίποτα δεν είδα, τίποτα δεν κατάλαβα, τίποτα δεν ξέρω…

Δεν είμαστε τώρα να πληρώνουμε και δικηγόρους.

Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν κατηγορούνται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ και διώκονται ΠΟΙΝΙΚΑ, ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. που σαρώνει τα πρωταθλήματα και παίρνει κάθε χρόνο τα εκατομμύρια του τσου-λου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., διαιτητές που σφυρίζουν ακόμα κάθε Κυριακή στα γήπεδα, αθλητικοί δικαστές κι άλλοι παράγοντες της αθλητικής δικαιοσύνης, είναι πρώτο θέμα.

Δεν υπάρχει άλλη συζήτηση και δεν μπορεί να στολίζεται με εισαγωγικά. Δεν με νοιάζει το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ και δεκάρα δε δίνω αν υποβιβαστεί ο Πλατανιάς ή ο καημένος ο Πανθρακικός. Αυτό που βλέπω, υποψιάζομαι ότι έχει αλλοιωθεί και ότι δεν είναι η πραγματικότητα.

Σας το λέω εγώ, ο ψυχίατρος σας, ο δικός σας άνθρωπος. Εφημερίδες, site και λοιπά Μέσα που είτε κρύβουν το θέμα στα αζήτητα είτε το στολίζουν με πολλά «περίπου» έχουν δόλο. Είναι συνένοχοι – ξαναλέω, αν αποδειχθεί ενοχή – και συναυτουργοί.

Βάλε στην άκρη καλέ μου φίλε τα πρωταθλήματα που σου πήραν. Βάλε στην άκρη τα κύπελλα, τα ντέρμπι και τα γκολ που σου στέρησαν. Βάλε στην άκρη και τους παικταράδες που δεν είδες στην ομάδα σου γιατί σου τσέπωναν τα εκατομμύρια της UEFA κάθε χρόνο και εσύ έπρεπες να φτύσεις αίμα για να βγάλεις την χρονιά. Στην άκρη κι όσες φορές τρελάθηκες, ξενέρωσες, χαλάστηκες και έβρισες.

Την χαρά του να πας γήπεδο με τον γιο σου ή τον κολλητό σου, πώς να τη βάλεις στην άκρη; Το ότι δηλητηρίασαν την «αρρώστια» σου, το «γούστο» σου κάθε Κυριακή να πας στο γήπεδο και να χαρείς, πώς να τη βάλεις στην άκρη; To ότι παραχάραξαν την ιστορία κι όσα θα λέμε στα εγγόνια μας, πως ξεπερνιέται;

ΑΝ αποδειχθεί η ενοχή τους, να μη ξεχάσεις αυτούς που έβαζαν εισαγωγικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ