ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Τσέκαρε Λάνγκ το «τριφύλλι» (Video)

Ο διεθνής Ελβετός δεξιός μπακ Μίκαελ Λάνγκ, είναι απ' τους παίκτες που έχει τσεκάρει ο Λεωνίδας Βόκολος και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση του είναι αρκετά προχωρημένη.

Τσέκαρε Λάνγκ το «τριφύλλι» (Video)

Στο «τριφύλλι» έχουν ήδη αρχίσει το μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίκαελ Λάνγκ που αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς, θ’ αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας ενόψει καλοκαιριού (έχει ήδη αποκτηθεί ο Καλτσάς).

Ο γεννημένος το 1991 Ελβετός ποδοσφαιριστής, ήταν μια απ’ τις περιπτώσεις που εξέταζαν στο τριφύλλι μέσα από μια λίστα τεσσάρων ποδοσφαιριστών και φαίνεται πως στο πρόσωπό του, βρήκαν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Για τον Λάνγκ ταξίδεψε στην Ελβετία ο Λεωνίδας Βόκολος την Παρασκευή (3/4)  και τον παρακολούθησε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γκρασχόπερς με την Σιόν που βρήκε νικητές τους «μπλέ» με 5-0, σ’ ένα ματς που ο νεαρός μπακ είχε και μια ασίστ.

Θετικό στην περίπτωσή του Λανγκ είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ το κασέ του, που ανέρχεται στα 200.000 ευρώ, είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια του Παναθηναϊκού.

Ο Μάικλ Λάνγκ αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκρασχόπερς από το 2011 και σε 99 συμμετοχές έχει πετύχει 8 τέρματα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της Εθνικής Ελβετίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE