ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένα μπακ για όλες τις δουλειές… (Vids)

Ο διεθνής Ελβετός δεξιός μπακ Μίκαελ Λάνγκ, είναι αγκαλιά με τον Παναθηναϊκό και το Panathinaikos24.gr, σας παρουσιάζει τα κατορθώματα του.

Ένα μπακ για όλες τις δουλειές... (Vids)

Γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1991, ο Μίκαελ Λανγκ, που θα γίνει παίκτης του “τριφυλλιού”,  ξεκίνησε την καριέρα του στην Σεντ Γκάλεν και σε ηλικία 16 ετών έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Με την φανέλα της Σεντ Γκάλεν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και μετά από αυτό, κάπως φυσιολογικά ήρθε η πρόταση από την Γκρασχόπερς το 2011, η οποία είδε στο πρόσωπο του τον επόμενο δεξιό της μπακ.

Στην Γκρασχόπερς έκανε και τις καλύτερες του εμφανίσεις και από το 2011 είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας, ενώ παράλληλα από το 2013 έχει πραγματοποιήσει και 7 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας. Μάλιστα το ντεμπούτο του με την εθνική του ομάδα το έκανε σε ένα φιλικό με την Βραζιλία, ενώ ήταν και στους 23 για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όπου και αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς των ομίλων με αντίπαλο την Ονδούρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λανγκ είναι ένα μπακ με αρκετά ανεβάσματα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως μετράει 5 γκολ την φετινή σεζόν. Παράλληλα είναι αρκετά δυνατός στις στημένες φάσεις και μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς και δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.