ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στη σερβική Novosti,

Ιβάνοβιτς: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, τονίζει πως η πρόκριση συνεχίζει να είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού. Παράλληλα ο Ιβάνοβιτς μιλάει για το ανταγωνιστικό επίπεδο της Α1, ενώ κάνει και το σχόλιο του για την πορεία των «πρασίνων» στο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε το πλεονέκτημα ότι ακόμη και τώρα εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας και το αν θα προκριθούμε. Δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε, καθώς παρότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, η νίκη γι’ αυτόν σημαίνει πολλά περισσότερα από απλώς δύο βαθμούς.

Πολλά εξαρτώνται στο παιχνίδι των αντιπάλων μας από το τρίγωνο Γουίλιαμς, Τζένκινς και Μαριάνοβιτς, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το ταλέντο και τις δυνατότητες και των άλλων παικτών. Επίσης το κοινό του Ερυθρού Αστέρα, είτε παίζει στην «Κόμπανκ Αρένα» είτε στη «Χάλα Πιονίρ», πάντα δίνει ώθηση στην ομάδα και την οδηγεί να παίζει συχνά πάνω από το 100%. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το πρωταθλήμα και το Κυπέλλο, είπε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από ό,τι νομίζει ο κόσμος εκτός Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν τους περισσότερους τίτλους μεν, αλλά κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες με ποιότητα. Κι αυτό αποδείχτηκε και φέτος στο Κύπελλο. Μπορεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα να φάνηκε εύκολος, αλλά για να φτάσουμε μέχρι τον τίτλο δυσκολευτήκαμε, καθώς αποκλείσαμε στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό σε άδειο ΟΑΚΑ και στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας κι εκεί ήμασταν καλύτεροι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...