ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Νίκη στο… σπίτι μου»

Αυτό δήλωσε ο Ντε Μάρκους Νέλσον, στη σερβική Novosti, πριν από το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Νέλσον: «Νίκη στο… σπίτι μου»

Αναλυτικά, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μίλησε για: 

-την επιστροφή του στο Βελιγράδι: «Θα πρέπει να προσέξω μην μπερδέψω τα αποδυτήρια. Δεν ξέρω πώς θα νιώσω, αλλά ξέρω πως επιστρέφω σπίτι μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα και θα απολαύσω την επιστροφή μου».

-τη διεξαγωγή του ματς στη «Χάλα Πιονίρ» αντί της «Κόμπανκ Αρένα»: «Για μένα δεν έχει διαφορά, γιατί έχω συνηθίσει και στα δύο γήπεδα. Πάντως η ‘Χάλα Πιονίρ’ είναι καλύτερη έδρα, γιατί είναι πιο μικρό γήπεδο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Θυμάμαι τον περσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Αυτή τη φορά μάλλον θα είναι ακόμη καλύτερη. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού θα είναι σημαντικό για μας, γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε το κλίμα στο γήπεδο να μας επηρεάσει».

-τη σημασία του αγώνα για τον Παναθηναϊκό: «Στον αγώνα με την Άλμπα βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Είναι απαραίτητο για μας να νικήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα παίζει μπροστά στο κοινό του και χωρίς άγχος, κάτι που του δίνει ένα επιπλέον ατού. Η πίεση σε μας είναι μεγάλη, αλλά διαθέτουμε καλή ομάδα και μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε».

-τους παίκτες που ξεχωρίζει στον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, γιατί όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα είναι καλή. Ο Μαριάνοβιτς παίζει σπουδαία, είναι ο MVP και κάνει όλους τους παίκτες γύρω του να δείχνουν καλύτεροι. Καλός είναι και ο Γουίλιαμς, ενώ ο Τζένκινς έχει βελτιωθεί τελευταία, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί της ομάδας που ωριμάζουν. Πιστεύω πως ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ καλύτερη ομάδα από ό,τι δείχνει η βαθμολογική του θέση».

-την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Φέραμε εις πέρας τον πρώτο στόχο της σεζόν και τώρα περιμένουμε τις επόμενες προκλήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.