ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έτοιμος για το 2 στα 2 ο Παναθηναϊκός

Τη δεύτερη νίκη του στην Πυλαία θα κυνηγήσει απόψε ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τα τα πλέι οφ της Volleyleague ανδρών ( (9/4, 19.30, Νovasports7).

Έτοιμος για το 2 στα 2 ο Παναθηναϊκός

Δύο ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ, οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους απόψε στο Paok Sports Arena, για τον 2ο ημιτελικό των δύο ομάδων, με το «τριφύλλι» να έχει προβάδισμα με 1-0  στις νίκες.

Στο στρατόπεδο των «πράσινων» επικρατεί αισιοδοξία μετά τις δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ με 3-2 το Σάββατο και τη Μ.Τρίτη και σε περίπτωση που κάνουν το 2-0 στις νίκες στη σειρά των ημιτελικών θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά  στην πρόκριση στους τελικούς. Προβλήματα δεν υπάρχουν για το Δημήτρη Ανδρεόπουλο που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Αμερικανός διαγώνιος, Μπράιαν Κουκ δήλωσε για το αποψινό ματς: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι και περιμένουμε ένα σκληρό ματς. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά αλλά ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει και κάποια πράγματα ακόμα καλύτερα. Το ίδιο όμως ισχύει και για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε την πίεση στο σερβίς και από εκεί και πέρα έχουμε καλές πιθανότητες».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο λίμπερο του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Μπούρας ανέφερε : «Είναι εντελώς διαφορετικό ματς και πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς τον τελικό. Πρέπει να ξεπεράσουμε την σωματική κούραση και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».

Ημιτελικοί – Θέσεις 1-4 (Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες)

1ος αγώνας

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-3 (23-25, 25-18, 23-25, 25-23, 16-18)

2ος αγώνας: Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

PAOK Sports Arena 19.30 (Novasports-7): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

3ος αγώνας: Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Γυμναστήριο Πανελληνίου, Κυψέλη, 19.30 (Novasports): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

4ος αγώνας: Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 (αν χρειαστεί)

Γυμναστήριο Πανελληνίου, Κυψέλη, 19.00 (Novasports): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

5ος αγώνας: Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 (αν χρειαστεί)

PAOK Sports Arena 19.00 (Novasports): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.