ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις»

Ο Ελβετός δημοσιογράφος Ουέλι Κάγκι, μιλάει στην εφημερίδα «Goal» για τον Μίκαελ Λάνγκ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις»

Ο Κάγκι αναφέρει πως ο Λανγκ είναι ένας έξυπνος και φιλόδοξος παίκτης, ενώ τονίζει πως ο δεξιός μπακ θέλει να φύγει από την Γκρασχόπερς για το εξωτερικό, με τον Παναθηναϊκό να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal» ο Ουέλι Κάγκι:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το αγωνιστικό στιλ του Λανγκ: «Γνωρίζουμε ότι υπήρχε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Σιόν για να τον παρακολουθήσει και αν θέλετε τη γνώμη μου, έχουν κάθε λόγο να το κάνουν αυτό, διότι μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Έναν πλήρη δεξιό μπακ, που είναι πολύ αξιόπιστος σε όποιον ρόλο και αν του δοθεί. Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ και ήταν πάρα πολύ καλός, διότι έχει τη δύναμη και το ύψος για να ανταπεξέλθει, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος και ως δεξιός χαφ, αν και η τελευταία θέση δεν είναι η… καλύτερή του. Γενικά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή εξαιρετικό τακτικά, με καλό και δυνατό σουτ, καθαρό μυαλό και πάρα πολλές φυσικές δυνάμεις. Εκτιμώ πως αν δεν υπήρχε ο Λιχτστάινερ, αυτήν τη στιγμή θα ήταν ο βασικός μπακ και στην Εθνική Ελβετίας, όμως και πάλι θεωρείται πολύ υπολογίσιμο μέλος της». 

Για το συμβόλαιο και την ακυρωμένη συμφωνία με την Γκρασχόπερς: «Η σχέση του Μίχαελ με τη διοίκηση δεν ήταν ποτέ πια η ίδια μετά τον περασμένο Μάιο. Ο τότε τεχνικός διευθυντής Ντράγκαν Ράπιτς, είχε ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για νέο συμβόλαιο ως το 2017 και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα συμφώνησαν σε όλα. Το είχαν γνωστοποιήσει μάλιστα και οι δυο πλευρές και περιμέναμε απλά τις υπογραφές. Δέκα μέρες μετά όμως, η Γκρασχόπερς προς γενική έκπληξη, ενημέρωσε πως λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων δεν θα μπορούσε να καλύψει το νέο συμβόλαιο που είχε συμφωνηθεί προφορικά κι ανέφερε πως θα καλούσε τον παίκτη για νέες συζητήσεις. Στο επόμενο ραντεβού, τα λεφτά που του πρότειναν ήταν αρκετά λιγότερα με τον Λανγκ να τονίζει πως… με αυτές τις συνθήκες δεν υπογράφω… και το θέμα έμεινε εκεί. Η Γκρασχόπερς είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα και γενικά είναι σε σύγχυση. Να φανταστείτε πως έχει αλλάξει τρεις τεχνικούς διευθυντές σε 12 μήνες. Πριν δυο εβδομάδες η διοίκηση τον προσέγγισε ξανά να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο, αλλά ο Μίχαελ δεν το συζήτησε καν». 

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προτεραιότητες του Ελβετού μπακ: «Ο Λανγκ είναι ένας φιλόδοξος και έξυπνος παίκτης. Και πιστέψτε με, τα χρήματα δεν είναι βασικό κριτήριο για τον ίδιο, όσο η προοπτική της ομάδας. Έχει αποφασίσει να φύγει και να πάει στο εξωτερικό και θέλει να πάει σε ένα σύλλογο που θα διεκδικεί τίτλους και θα παίζει στην Ευρώπη. Και ο Παναθηναϊκός πληροί αυτές τις προϋποθέσεις». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...