ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλω να μείνω»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» και εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να μείνω»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Παναθηναϊκού για την ανανέωση την συμβολαίου του που λήγει σε λίγο καιρό. Ο Κροάτης αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το μέλλον, στις διαπραγματεύσεις με τους πράσινους αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τις σκέψεις του για το μέλλον του: «Όλοι ξέρουν ότι θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Το έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να το λέω. Μου αρέσει η ομάδα, η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον στο οποίο ζω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι είμαστε και επαγγελματίες. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή και την καριέρα μου και πρέπει να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα. Σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή εξετάζεις τα πάντα. Χρήματα, περιβάλλον, οικογένεια, συνθήκες διαβίωσης. Είναι μια απόφαση που καθορίζει τη ζωή σου για μία τριετία και δεν είναι εύκολη».

Το αν υπάρχει τελεσίγραφο από τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει κάποιο τελεσίγραφο για να απαντήσω, αλλά θέλω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η υπόθεση για να ηρεμήσω και να χαλαρώσω. Ελπίζω σύντομα να έχουμε τελειώσει».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες εμφανίσεις των «πράσινων»: «Δεν ήμασταν καλοί και το ξέρουμε. Ίσως φταίει η έλλειψη ρυθμού, ίσως είναι και θέμα ψυχολογίας. Πρέπει, όμως, να συνέλθουμε αμέσως αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα play offs. Θεωρώ ότι εκεί θα ξαναβρούμε το καλό μας πρόσωπο και θα κάνουμε το χρέος μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...