ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συνάντηση με Λανγκ μετά το Πάσχα

Ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το Πάσχα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, ώστε να έχει νέα συνάντηση με την πλευρά του Μίκαελ Λανγκ.

Νέα συνάντηση με Λανγκ μετά το Πάσχα

Ο Ελβετός άσος είναι η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για το δεξί άκρο της άμυνας και στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υπόθεσης, παρά το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων προς το πρόσωπο του.

Ο Λανγκ θέλει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που διεκδικεί τίτλους και που έχει παρουσία στην Ευρώπη και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψει μετά το Πάσχα ώστε να συναντηθεί με την πλευρά του Ελβετού και να κλείσει θετικά για το «τριφύλλι» την υπόθεση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα κάνει ακόμα ένα ταξίδι με προορισμό την Λατινική Αμερική και πιθανότατα την Βραζιλία για να έχει και εκεί συναντήσεις με παίκτες και με μάνατζερ, ενώ όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη», ο Βόκολος έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...