ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σφράγισε» τον τίτλο (vids)

Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός επικρατούσε με 2-0 του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και σφράγιζε τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 6 χρόνια.

«Σφράγισε» τον τίτλο (vids)

Οι «πράσινοι» του Νίκου Νιόμπλια ήθελαν το τρίποντο στο γεμάτο από κόσμο ΟΑΚΑ, για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από 6 χρόνια απουσίας από την κορυφή.

Το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει και ο ηγέτης εκείνης της ομάδας, ο Τζιμπρίλ Σισέ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης άνοιγε το σκορ και έδινε το σύνθημα για το πάρτυ στις κερκίδες.

Ο Σωτήρης Νίνης με ένα εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους και έδωσε οριστικά τον τίτλο του πρωταθλητή στο «τριφύλλι».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν πανηγύρισε με την λήξη του αγώνα το πρωτάθλημα, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ερχόταν και το νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Νίνης, Καντέ, Σισέ (41΄Μπιάρσμιρ), Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο (46′ Σιμάο), Βύντρα, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης (81΄Μαρίνος), Κατσουράνης.

Ηρακλής: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μάρτο, Μάρα, Μάθιους, Σαρακατσάνος (73΄Ιωαννίδης), Κομπαγιάσι, Πίτου Γκαρσία (61′ Γιάντσης), Ηλιάδης, Κονέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.