ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

30.000 Παναθηναϊκοί στον δρόμο (vids +pics)

Πέρασαν επτά χρόνια από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των οπαδών του Παναθηναϊκού, κατά της τότε διοίκησης Βαρδινογιάννη.

30.000 Παναθηναϊκοί στον δρόμο (vids +pics)

Περίπου 30.000 φίλοι του «τριφυλλιού», μεγάλοι και μικροί, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα (ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ήττα με 4-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, άδειο γήπεδο κλπ) και με την εμφάνιση της ΠΕΚ, βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, με τόπο συνάντησης το Πεδίο του Αρεως και στη συνέχεια πορεία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

«13/4/2008: Ο Παναθηναϊκός σου σε χρειάζεται. Όλοι στο Πεδίον του Άρεως στις 16:00» και  «13/4/2008: Ο λαός του Παναθηναϊκού παίρνει την κατάσταση στα χέρια του», ήταν μερικά από τα μηνύματα σε facebook, κινητά και φέιγ βολάν.

Ετσι, λοιπόν, ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο οπαδών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ένα συλλαλητήριο που οδήγησε στην πολυμετοχικότητα και την είσοδο, μεταξύ άλλων, των Ανδρέα Βγενόπουλου, Νικόλα Πατέρα, Παύλου Γιαννακόπουλου, Λεωνίδα Πολέμη στην ΠΑΕ. Πολλά εκατομμύρια, σωστά και λάθη, Σισέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, νταμπλ, αλλά και κόντρες. Κόντρες, μεταξύ των διοικούντων που οδήγησαν στη διάλυση της πολυμετοχικότητας και μια μεγάλη ευκαιρία για γιγάντωση της ομάδας χάθηκε…

479640_2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ