ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Να δείξουμε τι εστί Παναθηναϊκός και Θύρα 13»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, στην Κυψέλη, αρχής γενομένης από την αυριανή.

«Να δείξουμε τι εστί Παναθηναϊκός και Θύρα 13»

Οι “πράσινοι” μετά το “break” στη Θεσσαλονίκη έφεραν τη σειρά των ημιτελικών στο 1-1 και με δυο νίκες στην έδρα τους προκρίνονται στον τελικό της volleyleague.

«Η ομάδα σαφώς και είναι κουρασμένη, αλλά δεν είναι όμως κάτι που μας ανησυχεί. Όταν παίζουμε, παίζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη το έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το φορμάρισμα και να παίζουμε καλά. Κάναμε αυτό που θέλαμε σπάσαμε την έδρα ενός δύσκολου αντιπάλου, πιο έμπειρου και φέραμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι μας και στη δική μας συγκέντρωση και απόδοση», τόνισε ο παίκτης του “τριφυλλιού”.

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κυψέλης, τόνισε: «Εννοείται πως θα παίξει ρόλο η έδρα μας γιατί πάντα με τον κόσμο δίπλα μας παίζουμε καλύτερα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο για άλλη μια φορά να είναι δίπλα μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο, όχι απλά να δώσει το παρών του αλλά να δείξουμε όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα, τι εστί Παναθηναϊκός και Θύρα 13, ήρθε η ώρα η Κυψέλη να “βράζει” από την αρχή μέχρι το τέλος πάντα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια για όλους».

Ήττα στις λεπτομέρειες
Ήττα στις λεπτομέρειες 577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...