ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέρος της προπόνησης για δύο…

Οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Θανάσης Ντίνας συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης ενώ ο Κάρλος Ζέκα γυμνάστηκε κανονικά.

Μέρος της προπόνησης για δύο...

Τις προηγούμενες μέρες, οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν σημαντικές… ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ωστόσο, από την Τρίτη (14/4) επέστρεψαν στις προπονήσεις, ανεβάζοντας… στροφές για την αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής της Super League με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» ξεκίνησε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας. Αποθεραπεία έκανε ο Χουχούμης, ενώ Σίλντεφελντ και Ντίνας έβγαλαν μέρος του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσαν ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί. Ταυτόχρονα οι πράσινοι αύριο έχουν και το απόγευμα προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...