ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Δεν παλέψαμε»

Στη νοοτροπία και την αλλαγή της ενόψει της συνέχεια στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Ιβάνοβιτς: «Δεν παλέψαμε»

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ήταν απλά το πρώτο ματς. Για να μπορέσει κάποια ομάδα να προκριθεί στο Final-4 χρειάζεται 3 νίκες. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Όσο για τη συνέχεια, ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε: « Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες μου και ξέρω καλά πως είναι «μαχητές». Όμως, απόψε δεν παλέψαμε. Δε δώσαμε τη «μάχη» μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο χάναμε 8 πόντους και μετά η ΤΣΣΚΑ παίζοντας εύκολα πήρε μια μεγάλη διαφορά. Είχαμε τελείως λάθος νοοτροπία. Έχουμε δυο μέρες μπροστά μας να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.