ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Υπόχρεος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Στη σταθερή εικόνα που έδειξε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Δημήτρη Ιτούδης που δήλωσε πως είναι υπόχρεος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ιτούδης: «Υπόχρεος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Διαφορετικό ματς περιμένει την Πέμπτη ο Δημήτρης Ιτούδης, που όπως τόνισε δεν ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε δίπλα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε πολύ σοβαρά και ώριμα. Κάναμε το 1-0. Όλοι οι παίκτες μας είναι έμπειροι και ικανοί. Πρέπει να προσεγγίσουμε διαφορετικά τα επόμενα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, περιμένω πως θα παλέψει στη συνέχεια και μην ξεχνάμε πως δεν είχε τον Σλότερ. Είμαι υπόχρεος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, στον κόσμο και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια με στρατηγό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από εκεί κι έπειτα έρχεται η στιγμή που ο καθένας τραβά το δρόμο του, αλλά τα συναισθήματα παραμένουν. 

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νικήσαμε δίκαια, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από ό,τι έδειξε και δεν είναι αυτή η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Περιμένουμε την Πέμπτη την αντίδραση του Παναθηναϊκού κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το 2-0».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...