ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Mπατίστα: «Κανείς δε θέλει να χάνει»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και την κακή άμυνα, απέδωσε ο Εστεμπάν Μπατίστα την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ.

Mπατίστα: «Κανείς δε θέλει να χάνει»

Για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και τα λάθη που οδήγησαν στη βαριά ήττα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Εστεμπάν Μπατίστα.  Ο σέντερ του «τριφυλλιού», έκανε λόγο για τη απουσία συγκέντρωσης που υπήρχε στην ομάδα και τόνισε ότι κανείς δε θέλει να χάνει τέτοια ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν περιμέναμε να παίξουμε τέτοια άμυνα στο παιχνίδι. Τα λάθη ήταν στο μυαλό μας, δεν συγκεντρωθήκαμε και δεν επικεντρωθήκαμε στην μάχη του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον χαρακτήρα που θα πρέπει να έχουμε στα playoofs. Για να τα διορθώσουμε όλα αυτά ήταν πολύ αργά. Έγινε το 1-0 τώρα και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Κανείς δεν θέλει να χάνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...