ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους μικρούς

Στα βαθιά πέφτει αμέσως μετά τις Πασχαλινές διακοπές η παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης του τριφυλλιού που θα μπει στη μάχη της δευτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους μικρούς

Στον δυσκολότερο όμιλο του πρωταθλήματος, τον τρίτο όμιλο Αττικής, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, το Φάληρο, τα Χανιά, τη Γλυφάδα και τον Πανιώνιο η ομάδα του Νάσου Ηρειώτη θα κληθεί να παρουσιάσει το καλύτερό της πρόσωπο και να παλέψει όλες τις αναμετρήσεις διεκδικώντας τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα των αγώνων την ομάδας μας όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική ομοσπονδία:

Κολυμβητήριο Π.Φαλήρου 17/4 στις 21:30 ΑΟΠ Φαλήρου – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κολυμβητήριο Ιλισίων 18/4 στις 14:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ν.Ο. Χανίων 18/4 στις 21:00 Α.Ν.Ο.Γλυφάδας – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Κολυμβητήριο Ν.Σμύρνης 19/4 στις 10:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Γ.Σ.Πανιώνιος 19/4 στις 17:30 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ