ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μένουν οι υπογραφές

Ο Μλάντεν Πέτριτς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του για ακόμα έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Μένουν οι υπογραφές

Ο Κροάτης άσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά και επιθυμία του ίδιου, αλλά και του Παναθηναϊκού ήταν η παραμονή του παίκτη για ακόμα έναν χρόνο.

Οι δύο πλευρές λοιπόν έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον απομένουν οι υπογραφές. Κάτι τέτοιο θα συμβεί πιθανότατα αύριο, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί και κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Επόμενος στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η επίσημη ανανέωση της συνεργασίας και με τον Διαμαντή Χουχούμη, καθώς και με τον νεαρό μπακ υπάρχει προφωρική συμφωνία.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.