ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Έχουμε τύχη σε αυτή την σειρά»

Οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Εστέμπαν Μπατίστα πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός έχει τύχη στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Ιβάνοβιτς: «Έχουμε τύχη σε αυτή την σειρά»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, δείχνει πως πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και δηλώνει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού αυτός που θα περάσει θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά χρειάζονται τρεις νίκες για να περάσει μια ομάδα στο Final Four. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να αλλάξουμε την πνευματική μας προσέγγιση στον αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά πιστεύω πως έχουμε τύχη σε αυτή τη σειρά», ανέφερε ο Ιβάνοβιτς.

Από την μεριά του ο Εστέμπαν Μπατίστα τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο: «Είναι μια μακρά σειρά αγώνων. Θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα, παίζει στην έδρα της και νιώθει άνετα, οπότε θα αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τόσο άνετα, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι». 

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.