ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαφάρι για τον μπακ

Σε Ελλάδα, Βέλγιο, Πολωνία, Γερμανία, Ελβετία έχει τσεκάρει παίκτες ο Παναθηναϊκός για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Σαφάρι για τον μπακ

Σε Ελλάδα, Βέλγιο, Πολωνία, Γερμανία, Ελβετία έχει τσεκάρει παίκτες ο Παναθηναϊκός για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια για τον μπακ που του χρόνου θα κάνει κτήμα του την δεξιά πλευρά του τριφυλλιού. Από πέρσι ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του παντού προκειμένου να βρει τον αντίστοιχο… Νάνο. Η ομάδα βρέθηκε κοντά στον Φερνάντο Γκάλο (που είχε κάνει ματσάρα πέρσι στην ήττα του συλλόγου στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, “γυαλίζοντας” στους “πράσινους”) αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος που “πέρασε και δεν άγγιξε”. Το ίδιο ισχύει για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο αν και το παιδί αδικείται από την σκληρή κριτική μιας και η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας. Εξετάστηκαν οι περιπτώσεις του Πολωνού, Ματέους Μόζτζεν της Λεχ Πόζναν, του Γερμανού Όλιβερ Κιρχ της Ντόρτμουντ (που μπορούσε να παίξει τόσο στην πτέρυγα όσο και “εξάρι”), του Γιώργου Γκαλίτσιου και εσχάτως του Μίκαελ Λανγκ.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.