ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα μπορέσει να το «γυρίσει»;

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον όσο περνά ο καιρός όλο και χάνει τα (όποια) στηρίγματα του έχουν απομείνει στην εξέδρα.

Θα μπορέσει να το «γυρίσει»;

Η ασύλληπτη γκάφα του Ντε Μάρκους Νέλσον στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ “στοχοποίησε” τον Αμερικανό στην εξέδρα (αν βλέπατε τα εκατοντάδες σκωπτικά σχόλια για πάρτη του στα social media θα καταλαβαίνατε) που καιρό κάνει τα “στραβά μάτια” βλέποντας τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα να χάνει το ένα σουτ μετά το άλλο και να κάνει σωρεία λαθών όσο Παππάς, Σλότερ μένουν καθηλωμένοι στον πάγκο.

Ο αθλητής είχε άσχημο καλοκαίρι μένοντας μήνες εκτός προπονήσεων λόγω του ποδιού του, προσπαθεί να βρει ρυθμό αλλά δεν το καταφέρνει συχνά, πλην όμως οι ορατές του αδυναμίες έχουν εκνευρίσει τον κόσμο που έχει καλομάθει σε ποιοτικούς κοντούς ακόμα και τις εποχές μειωμένου μπάτζετ (εδώ που τα λέμε Ματσιούλις, Μπράμος, Κάρι θα ήταν στην 12άδα ακόμα και ομάδων του Ομπράντοβιτς).

Μέχρι σήμερα ο Νέλσον τα καταφέρνε καλύτερα στο Μαρούσι (μ’ εξαίρεση τους 16 πόντους που έβαλε στη Μπαρτσελόνα στις 9 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη), έχοντας να επιδείξει καλά παιχνίδια με Γαλατασαράι (10 πόντοι και 8 ασίστ), Ρεάλ (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής όπου οι φίλαθλοι θα είναι προκατειλλημένοι (;) εναντίον του, έτοιμοι να δυσφορήσουν σε κάποιο λάθος του.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.