ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βρήκε την ώρα ο Σλότερ

Με Μπλουμς, Νέλσον ξανά άφαντους ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να παίζει προημιτελικά Ευρωλίγκας με βασικούς δύο εφήβους.

Βρήκε την ώρα ο Σλότερ

Η ΤΣΣΚΑ πιέζει πολύ αμυντικά, κατά μ.ο εξωθεί τον αντίπαλο της σε 14 λάθη στην φετινή Ευρωλίγκα (τόσα ακριβώς έκαναν χθες οι παίκτες του Ιβάνοβιτς) κάτι που φανερώνει το ακατάλληλο της χρονικής στιγμής όπου προέκυψε ο τραυματισμός του Σλότερ.

Ο Αμερικανός νιώθει μεν καλύτερα στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν παύει να αποτελεί πιο αξιόπιστη λύση επιθετικά από τον άφαντο Μπλουμς (παραμένει «εξαφανισμένος» από τον Δεκέμβρη κι ύστερα) και τον Νέλσον. Με τους δύο τελευταίους αρνητικότατους και τον Διαμαντίδη για μια ακόμα φορά μπλοκαρισμένο από την ΤΣΣΚΑ (που έχει βρει το κουμπί του κάπτεν και χρόνια του κάνει την ζωή δύσκολη) ο Ιβάνοβιτς αναγκάστηκε να παίξει το χαρτί του έφηβου Μιχαλάκη Λούντζη που έζησε το όνειρο του για 13 ολόκληρα λεπτά.

Δημήτρης Στρατής

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.