ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε εκεί στέριωσε

Παλαίμαχος από τα 31 του φαντάζει ο Νίκος Σπυρόπουλος που 5.5 χρόνια στον Παναθηναϊκό είχε πάρει τη φανέλα βασικού... σπίτι.

Ούτε εκεί στέριωσε

Ούτε στον ΠΑΟΚ στέριωσε ο Νίκος Σπυρόπουλος που στα 31 του μοιάζει παλαίμαχος. Ο τέως αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού (που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» προ διετίας-μαζί με Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο- από πλευράς διοίκησης-οπαδών) έπαιξε 5.5 σεζόν βασικότατος στο τριφύλλι χωρίς να δικαιολογήσει τον ντόρο που δημιουργήθηκε τον χειμώνα του 2008 όταν ο Τζίγκερ έδωσε 2.000.000 ευρώ στον Πανιώνιο για ν’ αποσπάσει την υπογραφή του, αρπάζοντάς τον μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Άθελά του ο Ηπειρώτης ξεσήκωσε θύελλα αφού ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» είχε κυκλοφορήσει με βαρυσήμαντη δήλωση Μίμη Δομάζου, όπου ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε το σωματείο, υποστήριζε ότι ο παντοδύναμος Σωκράτης Κόκκαλης επίτηδες άφησε τον παίκτη να πιάσει Παιανία, θέλοντας να τονώσει την πεποίθηση του πράσινου παράγοντα ότι μπορεί να τον κοντράρει σε μεταγραφικές αντιπαραθέσεις. Βλέπετε, ήταν οι μέρες που ο Ανδρέας Βγενόπουλος και η ΠΕΚ «έβγαιναν μπροστά» τάζοντας λαγούς με πετραχήλια κερδίζοντας δημοσιότητα κι ανησυχώντας τους ερυθρόλευκους.

Ο Σπυρόπουλος κέρδισε εύκολα θέση βασικού (δεν ήταν και δύσκολο έχοντας ν’ ανταγωνιστεί τους χαμηλής ποιότητας, Φίλιππο Δάρλα-Αντονι Σέριτς) αλλά μέχρι την στιγμή της αποδέσμευσής του ελάχιστα καλά ματς έκανε με την πράσινη φανέλα. Σε 2.5 σεζόν μετά την φυγή του από το τριφύλλι ο «Σπυρό» πρόλαβε ν’ αγωνιστεί μόλις 1432′ σε αγώνες πρωταθλήματος φορώντας τις φανέλες Κιέβο-ΠΑΟΚ. Παναθηναικό high-light καριέρας; Η τρομερή εμφάνιση απέναντι στον «πολύ» Μαϊκόν, την βραδιά (27/11/2008) που ο ΠΑΟ άλωνε το Μιλάνο αφήνοντας «ξερή» την Ίντερ των Μουρίνιο, Ιμπραίμοβιτς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...