ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Τυχερός που είμαι εδώ» (Video)

Ο Εστεμπάν Μπατίστα σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που ανήκει στην πράσινη οικογένεια.

Μπατίστα: «Τυχερός που είμαι εδώ» (Video)

Ο Εστεμπάν Μπατίστα μίλησε στο Euroleague tv και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του Φάιναλ-φορ: 

«Ήταν υπέροχα. Όλοι μιλούσαν γι αυτό. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία από όλο αυτό. Είχε έρθει κόσμος από όλη την Ευρώπη για να δει τα παιχνίδια. Ο ημιτελικός ήταν πολύ δυνατός και όταν κερδίσαμε, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως είχαμε προκριθεί στον τελικό της Euroleague. Ελπίζω να επαναλάβω αυτό το κατόρθωμα τουλάχιστον μία ακόμη φορά στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω».

Για την Μακάμπι είπε: «Ήταν λίγο περίεργα. Είχαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στις οποίες είχα αγωνιστεί. Πιστεύαμε ότι θα προκριθούμε στο Final Four, έχοντας παράλληλα το πλεονέκτημα της έδρας. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μετά από αυτό ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε στο Τελ Αβίβ».

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ για τον Παναθηναϊκό τόνισε:«Κάθε παίκτης στην Ευρώπη θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους. Είναι μεγάλη ευκαιρία να βρίσκεσαι εδώ. Νομίζω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με καλά παιδιά. Όλοι γνωρίζουν τους ρόλους τους. Όλοι θέλουν να βρίσκονται σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους και παίζουν σε τελικούς. Είμαι τυχερός που βιώνω τέτοιες καταστάσεις.

«Στον Παναθηναϊκό υπάρχει σπουδαία ατμόσφαιρα. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και μας στηρίζει διαρκώς. Ένας από τους λόγους που σε κάνουν να θες να παίξεις γι αυτή την ομάδα είναι η ώθηση που σου δίνει ο κόσμος. Έχω υπάρξει στην… απέναντι πλευρά, οπότε ξέρω πως είναι όλο αυτό. Το να παίζεις με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου είναι κάτι πολύ ωραίο. Να βιώνεις τέτοιες καταστάσεις ως αθλητής».

loading...