ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανένα ηθικό ζήτημα από Μποροβήλο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον ρώτησε αν θα παραιτηθεί, μετά τη γνωστοποίηση της πρότασης του Αντιεισαγγελέα Εφετών, κ. Πούλιου, για να λάβει αρνητική απάντηση!

Κανένα ηθικό ζήτημα από Μποροβήλο!

Ο πρόεδρος της Super League είναι κατηγορούμενο για τις αξιόποινες πράξεις (α) της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού (ποδοσφαιρικού) αγώνος, από κοινού, κατά συρροή και β) του παρανόμου στοιχήματος (συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα μέσω παρενθέτων προσώπων δια διαδικτύου), κατ΄ εξακολούθηση, κατά το χρονικό διάστημα από 16/2/2011 έως 12/3/2011, όσον αφορά στoυς χειραγωγημένους αγώνες.

Οι πράσινοι τον ρώτησαν αν  προτίθεται να παραιτηθεί άμεσα, προσθέτοντας ότι ο Παναθηναϊκός, σέβεται μεν το τεκμήριο της αθωότητας για τον οποιονδήποτε, θεωρεί ωστόσο ότι δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Λίγκας να έχει τέτοιου είδους δικαστικές «εκκρεμότητες». Ο κ. Μποροβήλος απάντησε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος παραίτησης, δείχνοντας ότι δεν έχει ούτε καν ηθικό ζήτημα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα τοποθετηθεί αναλυτικά αύριο, με ανακοίνωσή της, για το συγκεκριμένο θέμα και τις τελευταίες εξελίξεις.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.