ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Να τα δώσουμε όλα»

Ο Αντώνης Φώτσης στις δηλώσεις του μετά την δεύτερη ήττα από την ΤΣΣΚΑ, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να παλέψει στο επόμενο ματς για να ανταποδώσει την στήριξη του κόσμου.

Φώτσης: «Να τα δώσουμε όλα»

Ο Φώτσης μπροστά στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν δείξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια το πρόσωπο που θέλουν και πρόσθεσε πως όλοι πλέον πρέπει να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στην πρώτη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα: «Σε αυτά τα δυο ματς δεν έχουμε δείξει αυτό που θέλαμε. Ως καλή ομάδα η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας και πήρε δυο εύκολες νίκες».

Για τη συνέχεια: «Βρισκόμαστε πλέον στον τελευταίο αγώνα. Αν χάσουμε, τελειώνει η πορεία μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι τέλους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο και το ΟΑΚΑ: «Ο κόσμος πάντα μας στέκεται. Θα βρίσκεται εκεί για εμάς και είναι πάντα μεγάλη βοήθεια. Ελπίζω να μπορέσουμε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.