ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπεροκάλ: «Μαζί με τον κόσμο στο ματς-τελικό»

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στάθηκε μετά το τέλος του ματς, ο Τζοσέπ Μπεροκάλ.

Μπεροκάλ: «Μαζί με τον κόσμο στο ματς-τελικό»

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζοσέπ Μπεροκάλ τόνισε ότι άπαντες πρέπει να δουλέψουν περισσότερο, ώστε να μειώσουν τα λάθη και να παλέψουν μαζί με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς-τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το δεύτερο ματς: «Προσπαθήσαμε περισσότερο σε αυτό το ματς συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα. Απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα και τέτοιο ταλέντο όμως παραμένει δύσκολο. Κάθε λάθος που κάναμε, γινόταν καλάθι. Έτσι πέτυχαν 100 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να εξαλείψουμε τα λάθη που δημιουργούν αυτή τη διαφορά».

Για το rotation και τις διαφορές των ρόστερ των δυο ομάδων: «Πιστεύουμε σε όσους παίκτες έχουμε. Σαφώς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όσοι είναι στον πάγκο είναι έτοιμοι να παίξουν. Χρησιμοποιούμε όσους παίκτες έχουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς στο ΟΑΚΑ: «Μπορούμε να κερδίσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Κάποια στιγμή η διαφορά ήταν στους 12. Με δυο λάθη μας ανέβηκε στους 18. Πρέπει να κρατηθούμε κοντά στο σκορ όταν βρισκόμαστε πίσω. Με τον κόσμο μαζί μας θα παλέψουμε στο τελευταίο ματς. Μένει ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Έχουμε 40 λεπτά».

Για τον Χαραλαμπόπουλο: «Έκανε ένα μεγάλο βήμα, το πρώτο βήμα. Έπαιξε καλά, βοήθησε πολύ. Γνωρίζει το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να γίνει καλύτερος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.