ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Μπόρεσαν να τιμωρήσουν κάθε λάθος που κάναμε»

Στα λάθη του Παναθηναϊκού που εκμεταλλεύτηκε πλήρως η ΤΣΣΚΑ, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Μπόρεσαν να τιμωρήσουν κάθε λάθος που κάναμε»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» παραδέχτηκε πως από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο ματς και πρόσθεσε πως πλέον ο στόχος είναι η νίκη στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στον  Νέλσον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάνοβιτς:

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Ένας από τους λόγους που τα κατάφερε ήταν το ότι μπόρεσε να τιμωρήσει κάθε λάθος που κάναμε. Κάθε ένα λάθος μας στοίχιζε σε πόντους και αυτό ήταν κάτι που μας πλήγωσε. Από τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας άνοιξαν τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, για εμάς ήταν πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς και να ανατρέψουμε την κατάσταση.  Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη στο ΟΑΚΑ, όπου μεταφέρεται η σειρά και να μειώσουμε στο σκορ. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μειώσουμε τα λάθη μας».

Για τον Νέλσον: «Ο Νέλσον έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και γι αυτό δε μας έχει βοηθήσει όσο θέλαμε. Άλλωστε γι αυτόν τον λόγο παίζει αρκετή ώρα ο Διαμαντίδης. Και αν χρειαστεί τη Δευτέρα θα παίξει και 40 λεπτά. Νομίζω ότι στο τρίτο ματς μπορούμε να κερδίσουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...