ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλωναρίδης: «Μας έκανε καλό η διακοπή»

Καλύτερη εικόνα θα έχει με τον Πανθρακικό το «τριφύλλι», σύμφωνα με δηλώσεις του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη «Nova».

Κλωναρίδης: «Μας έκανε καλό η διακοπή»

«Γνωρίζουμε πως πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα δεν είχαμε καλό σερί στα παιχνίδια μας, όμως νομίζω ότι αυτή η διακοπή μας έκανε καλό. Μας ηρέμησε πνευματικά και τώρα προετοιμαζόμαστε καλά για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Νομίζω ότι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο μια ομάδα να είναι καλή και να πέσει η απόδοση της σε δυο-τρία παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε το παιχνίδι όταν δεν παίζουμε τόσο καλά», εξήγησε αρχικά ο νεαρός επιθετικός. Σχετικά με το βαθμό που επηρέασε η ποινή αφαίρεσης βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Κλωναρίδης είπε: «Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στην απώλεια των τριών βαθμών. Απλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό είναι πως θα αντιδράσουμε μετά από αυτό».

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό και ο Κλωναρίδης υπογράμμισε σχετικά: «Ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα όταν παίζει στο γήπεδο της. Περιμένουμε ότι θα παλέψουν απέναντι μας όμως θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Για τη δική του απόδοση ο Κλωναρίδης επεσήμανε: «Δεν έχω σκοράρει τον αριθμό των γκολ που πέτυχα πέρυσι, όμως αισθάνομαι πως έχω βελτιωθεί πολύ ως παίκτης στο παιχνίδι και στο τακτικό κομμάτι. Είναι απλά θέμα χρόνου. Πρέπει να είμαι υπομονετικός να συνεχίσω τη δουλειά μου και η σεζόν θα έρθει».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.