ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κιριλένκο: «Δύσκολα στο ΟΑΚΑ, λόγω κόσμου»

Ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή γιατί το τριφύλλι θα έχει τον 6ο παίκτη στο πλευρό του.

Κιριλένκο: «Δύσκολα στο ΟΑΚΑ, λόγω κόσμου»

Δύσκολο έργο θα έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον Αντρέι Κιριλένκο, καθώς με γεμάτο γήπεδο ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται αρκετά δυνατός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα έδρας. Αν δείτε τις επιδόσεις του, το 80% των νικών του φέτος ήρθε στο ΟΑΚΑ. Θα έχουν 20.000 φιλάθλους στο πλευρό τους και θα είναι σαν να έχουν έναν επιπλέον παίκτη στο παρκέ. Δεν θα κάνουμε περίπατο, είναι λάθος να χαλαρώσουμε πρόωρα και θα πρέπει όλοι πριν το τρίτο ματς να καταλάβουμε ότι πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά και να μη δώσουμε στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να αντιδράσει.

Είμαστε στο 2-0 και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά να πάμε στο ΟΑΚΑ και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Διαθέτουμε μια σπουδαία ομάδα, που μπορεί να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και πρέπει να δούμε πώς θα διατηρήσουμε το ρυθμό των δύο πρώτων αγώνων και να πάμε ακόμη καλύτερα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.