ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λανγκ: «Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό…»

Ο Μίκαελ Λανγκ παραχώρησε συνέντευξη σε Ελβετικό μέσο ενημέρωσης και τόνισε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του τριφυλλιού.

Λανγκ: «Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό…»

Η πλευρά του Παναθηναϊκού έκανε επίσημο το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ελβετού ποδοσφαιριστή με πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών και απολαβές 200.000 ευρώ. Όμως ο Μίκαελ Λανγκ με δηλώσεις του σε Ελβετικό μέσο τόνισε πως δεν γνωρίζει το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα σε καμία ομάδα, δυστυχώς δεν ξέρω που θα παίζω  τη νέα σεζόν», ανέφερε ο Λανγκ σε ερώτηση για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, όταν του έγινε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ξέρω για την πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά δεν έχω υπογράψει όπως λένε οι δημοσιογράφοι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που τόνισε όμως ο διεθνής μπακ, ήταν ότι θα ήθελε ν’ αγωνιστεί σε ομάδα που θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είτε αυτό λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ είτε Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος σε ερώτηση του Ελβετού δημοσιογράφου για το επόμενο σταθμό της καριέρα του, ο Λανγκ απάντησε: «Θα ήθελα να το πω, αλλά υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που δεν θα χαίρονταν με αυτήν τη δημόσια αποκάλυψη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...