ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσίμα: «Πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα»

Η Ζένια Τσίμα μιλάει στην εφημερίδα «Πράσινη» για τους τελικούς που έρχονται με τον Ολυμπιακό και τονίζει πως για την ομάδα η επιστροφή μετά από τρία χρόνια σε τελικούς, είναι μεγάλη επιτυχία.

Τσίμα: «Πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα»

Η αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού», αναγνωρίζει τις δυσκολίες των αγώνων με τον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους, ενώ κάνει ξεχωριστή αναφορά στη Θύρα 13 της Νάξου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Πράσινη»:

«Είναι μια πολύ σημαντική πρόκριση για μας οι νίκες αυτές. Ήταν σίγουρα δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς είχαμε δείξει απ’ τον ημιτελικό του Κυπέλλου ακόμα, ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, με ψυχραιμία και συγκέντρωση, μπορούμε να ανατρέψουμε οποιοδήποτε σκορ» είπε αρχικά, αναφορικά με την επικράτηση στη Νάξο και συνέχισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες μ’ αυτή την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός είχε τρία χρόνια να βρεθεί στον τελικό και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα».

Για την συμπαράσταση των οπαδών του «τριφυλλιού» απ’ τη Νάξο: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε απ’ την καρδιά μας τα παιδιάς της Θύρας 13 Νάξου. Ήταν μαζί μας απ’ την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο νησί, μέχρι την ώρα που αναχωρήσαμε και μας στήριξαν με κάθε τρόπο».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους τελικούς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, αυτό είναι γεγονός. Εμείς, αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως πάντα με πάθος. Αυτές τις λίγες μέρες που θα μεσολαβήσουν θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Όσον αφορά στο αν η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη: «Όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όλη η φιλοσοφία και η ιστορία της σε κάνουν να θες το κάτι παραπάνω. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Οι τελικοί θα κριθούν στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος, σ’ αυτό θα δουλέψουμε και θα δώσουμε το 150%. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να ανταποδώσουμε τη στήριξη τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.