Η αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού», αναγνωρίζει τις δυσκολίες των αγώνων με τον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνει πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους, ενώ κάνει ξεχωριστή αναφορά στη Θύρα 13 της Νάξου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Πράσινη»:

«Είναι μια πολύ σημαντική πρόκριση για μας οι νίκες αυτές. Ήταν σίγουρα δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς είχαμε δείξει απ’ τον ημιτελικό του Κυπέλλου ακόμα, ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, με ψυχραιμία και συγκέντρωση, μπορούμε να ανατρέψουμε οποιοδήποτε σκορ» είπε αρχικά, αναφορικά με την επικράτηση στη Νάξο και συνέχισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες μ’ αυτή την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός είχε τρία χρόνια να βρεθεί στον τελικό και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα».

Για την συμπαράσταση των οπαδών του «τριφυλλιού» απ’ τη Νάξο: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε απ’ την καρδιά μας τα παιδιάς της Θύρας 13 Νάξου. Ήταν μαζί μας απ’ την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο νησί, μέχρι την ώρα που αναχωρήσαμε και μας στήριξαν με κάθε τρόπο».

Για τους τελικούς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, αυτό είναι γεγονός. Εμείς, αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως πάντα με πάθος. Αυτές τις λίγες μέρες που θα μεσολαβήσουν θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Όσον αφορά στο αν η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη: «Όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όλη η φιλοσοφία και η ιστορία της σε κάνουν να θες το κάτι παραπάνω. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Οι τελικοί θα κριθούν στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος, σ’ αυτό θα δουλέψουμε και θα δώσουμε το 150%. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να ανταποδώσουμε τη στήριξη τους».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου