ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγώνα δρόμου ο Σλότερ

Ο Ει Τζέι Σλότερ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Αγώνα δρόμου ο Σλότερ

Ο Αμερικάνος γκαρντ του Παναθηναϊκού θα κάνει θεραπείες όλο το Σαββατοκύριακο με σκοπό να προλάβει την αναμέτρηση της Δευτέρας με ΤΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Σλότερ το πρωί της Δευτέρας θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν είναι 100% έτοιμος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τυχόν υποτροπή στον τραυματισμό του Αμερικάνου μπασκετμπολίστα και μόνο εφόσον το ιατρικό τιμ δώσει το πράσινο φως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Σλότερ είχε υποστεί διάστρεμμα την προηγούμενη Δευτέρα και δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν στη Μόσχα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.662 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...