ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Ευκαιρία για εμάς»

Ο Νίκος Μαρινάκης, με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρθηκε στην ξεκούραση των «πράσινων» κατά τη διάρκεια της διακοπής και μίλησε για την ευκαιρία για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Μαρινάκης: «Ευκαιρία για εμάς»

Χαρακτηριστικά είπε:

Σε τι βοήθησε η διακοπή:

“Βοήθησε κυρίως να ξεκουραστούμε ψυχολογικά μετά από αυτά τα τρία άσχημα αποτελέσματα και θα πάμε έτοιμοι στο ματς με τον Πανθρακικό”.

Για το αν είναι μια ευκαιρία να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις καλές εμφανίσεις:

“Ναι είναι μεγάλη ευκαιρία, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και είναι σημαντικό να πάμε με προβάδισμα εκεί, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής”.

Για την επιθυμία και των δυο ομάδων για τη νίκη:

“Όπως το είπατε το θέλουν το ματς πολύ οι αντίπαλοι μας αλλά και εμείς θέλουμε το ματς. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση αδιάφοροι και θέλουμε να μπούμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, τότε η επιθυμία του Πανθρακικού να μας κόψει βαθμούς δεν θα βγει”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση:

“Ναι σίγουρα όπως και σε όλα τα ματς αν έχουμε την αυτοσυγκέντρωση μας πιστεύω θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...