ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην τελική ευθεία για το Fight Show Gods of War Master Edition

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/4) η συνέντευξη Τύπου του Fight Show Gods of War Master Edition το οποίο θα φιλοξενηθεί στις 9 Μαϊου στο κλειστό της Λεωφόρου (Θ.7Α). Παράλληλα, δια στόματος του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλία Μιχαλαριά προαναγγέλθηκε η σύσταση τμήματος kick boxing.

Στην τελική ευθεία για το Fight Show Gods of War Master Edition

Πρώτος το λόγο πήρε ο promoter του Gods of War και εκπρόσωπος της Αρετής Μαστροδούκα στην Ελλάδα, κ. Στέλιος Πολίτης:

«Αναγγέλλουμε επίσημα τον αγώνα της Αρετής Μαστροδούκα, στο κλειστό του Παναθηναϊκού και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κο. Μιχαλαριά, για την στήριξη στο κομμάτι των διοργανώσεων, που θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα. Θέλω επίσης να ευχηθώ και καλή επιτυχία στο νεοσύστατο τμήμα του Kick Boxing του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τον αγώνα της Αρετής, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σχετικά σύντομα, σε διάστημα ενός μήνα, ανακοινώνουμε το νέο Gods Of War Master Edition, με κεντρικό πρόσωπο την Αρετή, θα έχουμε την ευκαιρία για πρώτη φορά να δούμε έναν επίσημο αγώνα 10 γύρων για τρεις Παγκόσμιους τίτλους, όπως γίνεται σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Στην κατηγορία των 58,9 κιλών, αντίπαλος της Αρετής είναι από την Βαρκελών, η Λόλη Μουνιός. Είναι μια πολύ δυνατή πυγμάχος με συμμετοχές σε μεγάλα γκαλά και τις Ευρώπης και της Αμερικής. Πρόσφατα αγωνίστηκε για το WBC στις 15/11/14 με την Μίριαμ Ντελάλ στη Γαλλία, μέχρι τώρα έχει δώσει 30 επαγγελματικούς αγώνες, έχοντας 12 νίκες με 7 Νοκ Άουτ, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ με Νοκ Άουτ. Πρόκεται για μια αντίπαλο αρκετά σκληρή και μας την προτείνουν και οι τρεις ομοσπονδίες, όπου γίνεται και η επιλογή αυτή.

Το γεγονός από μόνο του αποτελεί ιστορικό γεγονός για την Ελλάδα, μιας και κανένας πυγμάχος δεν έχει αγωνιστεί για κάτι τέτοιο στο παρελθόν, και όσον αφορά τον Παγκόσμιο τίτλο και όσον αφορά και τους τρεις Παγκόσμιους τίτλους μαζί.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον αγώνα θα πλαισιώσουν άλλα 13 παιχνίδι, μια μικρή κάρτα αγώνων, με άλλους έξι στο main event και άλλους επτά στο part 2, με δυνατούς αθλητές. Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν σπουδαίο θέαμα Κ1 και Tai Boxing και φυσικά της Πυγμαχίας.

Η Αρετή έχει ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια μόνη της βγάζοντας επαγγελματικό δελτίο μόνη της, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να μπορεί να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Εδώ και 1/5 χρόνο βρεθήκαμε μαζί και η με τη θέληση και τη διάθεση και το ακέραιο του χαρακτήρα της, της υποσχέθηκα ότι θα είμαι δίπλα της. Πρώτα από όλα για το δύσκολο κομμάτι του να έχουμε ένα επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας στην Ελλάδα, μιας και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Με την στήριξη της Αυστριακής Ομοσπονδίας καταφέραμε να κάνουμε έναν αγώνα στην Ελλάδα που θα είναι και επίσημος.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελε να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κακαράκη, που είναι ο προπονητής της Αρετής στην Ελλάδα, όπου είναι ένας άνθρωπος που είναι και αυτός πίσω της και χρειάζεται μια καλή ομάδα από πίσω. Η Αρετή είναι ένα παράδειγμα αθλητή και δη με τον επαγγελματικό αθλητισμό. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις προσωπικές θυσίες του καθενός ώστε να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Η Αρετή το έκανε αυτό μέσα από θυσίες και ότι αυτό συνεπάγεται».

Μιχαλαριά: “Κίνηση που δείχνει αφοσίωση του ΠΑΟ στα μαχητικά σπορ”

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Η. Μιχαλαριάς ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα γα τον ΠΑΟ η σημερινή αφού ανακοινώνουμε την παραχώρηση του ιστορικού κλειστού για τη διοργάνωση ενός fight show αναγνωρισμένου παγκοσμίως, πόσο μάλλον όταν σε αυτό θα αγωνιστεί η Αρετή Μαστροδούκα, που θα είναι και στο τιμ καθηγητών του νεοσύστατου τμήματος kick boxing που θα ιδρύσει ο Σύλλογος. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια fight show εδώ αφού έχουν γίνει και παλαιότερα. Ο χώρος αυτός παραμένει ζωντανός με πρώτους τους αθλητές όταν μπαίνουν να αισθάνονται δέος. Ταυτόχρονα, αυτή η κίνηση δείχνει και την αφοσίωση του ΠΑΟ στα μαχητικά σπορ, υπάρχει το αναγνωρισμένο τμήμα πυγμαχίας που τώρα αναβιώνει με τον Γιάννη Αιδινιώτη αλλά και το τμήμα της πάλης που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη, προστίθεται τώρα το kick boxing. Θέλω να στείλω μήνυμα στον κόσμο να έρθει και να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα του ΠΑΟ αλλά και του νεοσύστατου τμήματος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές με επαγγελματισμό και ποιότητα, υπάρχει ένα πολύ καλό τιμ προπονητών και η Αρετή (σ.σ Μαστροδούκα) είναι μέρος του. Με τον αγώνα που δίνει καταλαβαίνουμε και τι ποιότητα υπάρχει. Το τιμ του kick boxing ηγείται η Χριστίνα η Τεξανού και το έχει δημιουργήσει από τα σπάργανα αυτή τρέχει και είναι το τρίτο της παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και την Αρετή και να καλέσω τον κόσμο να έρθει να δει ένα μοναδικό θέαμα. Ο ΠΑΟ είναι σε όλα τα σπορ παρών και αυτή είναι η αποστολή του Ομίλου να κάνει πιο ποιοτικά τα σπορ και τα αθλήματα και να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες άθλησης στον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.