ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Με τον κόσμο μας θα είναι διαφορετικά»

Ο Τζέιμς Γκιστ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, δηλώνει πως με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την νίκη.

Γκιστ: «Με τον κόσμο μας θα είναι διαφορετικά»

Ο Αμερικάνος άσος των «πρασίνων» αναφέρει πως η ομάδα θα πρέπει να βγάλει ενέργεια και να μειώσει τα λάθη, ώστε να είναι ανταγωνιστικός και προσθέτει με σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει και πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο ΟΑΚΑ μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απ’ ότι ήταν στη Μόσχα. Το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένα ματς που μπορούμε  να το πάρουμε».

Για το κλειδί της νίκης: «Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια. Να βγάλουμε στο παρκέ την ενέργεια που μας διακρίνει. Δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη και να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Παράλληλα θα πρέπει να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών μας. Αν είμαστε σωστοί σε αυτούς τους τομείς, τότε θα έχουμε τύχη. Στη επίθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε το φαινόμενο να χάνουμε εύκολα καλάθια. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουμε παίξει πολλές φορές κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Το σημαντικότερο στοιχείο, όμως, όπως είπα και πριν είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Όποτε έχουμε καταφέρει να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες τότε έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε. Ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για το ποιος είναι ο στόχος: «Στόχος μας πάντα είναι να νικάμε. Σε κάθε διοργάνωση. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο πρωτάθλημα, αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη Euroleague. Δεν έχουμε δώσει όσα μπορούμε. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.