ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο Χρήστος Μπούρμπος μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και δηλώνει σίγουρος πως η ομάδα θα σηκώσει κεφάλι.

Μπούρμπος: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο μπακ του «τριφυλλιού» που αποβλήθηκε άδικα στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής, ρίχνει τα «καρφιά» του για την διαιτησία, αναφέρεται στο κακό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και τονίζει πως όλοι θα είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συνέβησαν πολλά. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να τα πω δυστυχώς. Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν είμαι ο αρμόδιος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε».

Για τον εκνευρισμό των παικτών του Παναθηναϊκού: «Δυστυχώς τον προκαλούν τον εκνευρισμό. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Είμαστε άνθρωποι όμως και εμείς και κάποιες φορές ξεσπάμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας αποκλειστικά και μόνο και πως θα βελτιωθούμε για να συνεχίσουμε δυνατά και θετικά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Θεωρώ όμως ότι σήμερα η ομάδα προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από λάθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν παιδικό λάθος, αλλά συμβαίνουν αυτά. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη σήμερα».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει βαθμολογικά η εικόνα του Παναθηναϊκού:«Έχουμε σιγουριά στην ομάδα και θεωρώ ότι θα ξεκολλήσουμε. Δεν ανησυχούμε για αυτό το θέμα. Προετοιμαζόμαστε και για τους αγώνες στα πλέι οφ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα προχωρήσει μπροστά. Είναι στον σωστό δρόμο».

Για το αν είναι αισιόδοξος εν όψει πλέι οφ: «Ναι είμαι. Όλοι στην ομάδα είμαστε αλλά πρέπει να μας αφήσουν να δείξουμε αυτά που μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.