ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πολυχρονιάδης: «Πιο πεισμωμένοι στο ματς της Δευτέρας»

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μιλάει στο «PAOabroad» για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Πολυχρονιάδης: «Πιο πεισμωμένοι στο ματς της Δευτέρας»

Ο 27χρονος άσος μιλάει για την κούραση που βγήκε στους παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι της Κυψέλης και προσθέτει πως ο ίδιος έζησε κάτι μοναδικό λόγω της ατμόσφαιρας στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δώσει τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς μας βγήκε λίγο η κούραση, αλλά πιστεύω ότι αν δεν χάναμε το δεύτερο σετ, θα ήταν διαφορετικός αγώνας. Πάμε ακόμα πιο πεισμωμένοι στο ματς της Δευτέρας! Ένας τελικός για εμάς. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Έχουμε αποδειχθεί πολύ σκληρά καρύδια και πάμε να κερδίσουμε! Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, ξέρουμε πού πάμε και δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που έχω να πω για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος στα δύο παιχνίδια γέμισε το γήπεδο, είναι ότι έζησα προσωπικά κάτι μοναδικό!

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξανά ο κόσμος είναι δίπλα σε αυτό το τμήμα που το αγαπάει τόσο πολύ. Ευελπιστούμε να φέρουμε ίδιες χαρές και ακόμα μεγαλύτερες στο μέλλον! Όλη η ομάδα είναι καλά και η ψυχολογία είναι στα ύψη!». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.