ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Εκτός τελικής φάσης η ομάδα Παίδων

Εκτός τελικής φάσης έμεινε η ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού κατακτώντας την τέταρτη θέση στον όμιλό της, στην φάση των προημιτελικών.

Εκτός τελικής φάσης η ομάδα Παίδων

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας, η υπέρβαση σε μία δύσκολη «αποστολή» από την αρχή δε μπόρεσε να έρθει και έτσι με δυο νίκες και τρεις ήττες αποχαιρέτισε οι μικροί αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Ο Γ’ όμιλος Αττικής αποδείχθηκε ο δυσκολότερος της προημιτελικής φάσης, καθώς η πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν ομάδα του Π.Φαλήρου, ο περσινός τρίτος Ολυμπιακός και η Γλυφάδα εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι και ενισχυμένοι.

Η ομάδα μας πάλεψε στα ίσια όλους τους αντιπάλους και κατάφερε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης όσο περισσότερο μπορούσε κερδίζοντας την ομάδα των Χανίων (6-4) και τον Πανιώνιο (8-3)

Το μεγαλύτερο κέρδος για τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν η μαχητικότητα που έδειξαν σε όλους τους αγώνες, η μεγάλη υπομονή και επιμονή στις προπονήσεις σε ολόκληρη τη σεζόν και βέβαια η αναγνώριση από όλους οτι στάθηκαν άτυχοι και άξιζαν δικαιωματικά μια θέση στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο προπονητής της ομάδας,  Νάσος Ηρειώτης δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, λυπάμαι πολύ για τον αποκλεισμό της ομάδας μας και αναλαμβάνω την ευθύνη . Αξίζαμε πολλά περισσότερα σαν ομάδα, πρώτον λόγο της σκληρής και επιμονής δουλειάς που έχουμε κάνει τόσους μήνες και δεύτερον λόγο της αξίας των παιδιών.

Από την αρχή πέσαμε στα δύσκολα και καλούμασταν να νικήσουμε τον περσινό πρωταθλητή και τον περσινό τρίτο, ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά από βασικούς παίχτες άλλων ομάδων. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία παλέψαμε με δικά μας παιδιά συν μια προσθήκη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που προσπάθησαν όσο μπορούσαν και έδειξαν ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ήταν τουλάχιστον στην τελική φάση. Συνεχίζουμε κοιτώντας την επόμενη μέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ